Wist u dat er een hoop bekende organisaties in Amersfoort zijn waar Hessels & Van Bruggen Daktechniek de vaste partner van is? Een groot deel van onze klanten bestaat uit particulieren. Maar we werken ook voor een aantal grote namen!  

Een daarvan is woningcorporatie Portaal. Deze organisatie heeft vestigingen verspreid over heel Nederland, waaronder in Amersfoort. Bij HVB hebben we recent voor de vierde keer op rij onze samenwerking met Portaal vernieuwd. Dit betekent dat Portaal bij lekkages, dakonderhoud en dakrenovaties binnen een dag geholpen wordt door ons team. 

Een betrouwbare partner 

,,We zijn erg te spreken over de samenwerking,” vertelt Nico Rijn, Locatiemanager Onderhoud bij Portaal. ,,Het gebeurt bijna wekelijks dat we wel een beroep doen op de mannen van HVB. Ze staan altijd voor ons klaar en lossen problemen of beschadigingen aan woningen vrij snel op. Het is fijn om met een partij te werken die altijd te hulp schiet als het nodig is. Als woningcorporatie hebben we partners als HVB nodig, zodat we onze bewoners van de best mogelijke service en hulp kunnen voorzien.”” 

HVB mede-eigenaar Frank van Bruggen spreekt positief over Portaal. ,,Dit soort samenwerkingen zijn erg belangrijk voor ons. We hebben ontzettend veel mensen kunnen helpen door onze band met de woningcorporatie. Ik denk we bijna wekelijks wel een lekkage oplossen via Portaal,” aldus Van Bruggen.  

Veiligheidseisen 

Wat veel mensen niet weten, is dat een samenwerking met een woningcorporatie niet vanzelfsprekend is. Er komt ontzettend veel bij kijken, weet Rijn. ,,Je moest eens weten aan hoeveel voorwaarden en veiligheidseisen je moet voldoen om met ons te werken. Het is een flinke papierfabriek die HVB elk jaar moet aanleveren. Ergens wel logisch, want we willen zeker weten dat we met goede partijen werken. Maar het getuigt wel van het goede imago van HVB.”