Heeft uw platte dak te kampen met lekkages? Of overweegt u preventieve maatregelen om grotere kosten in de toekomst te voorkomen? Bij Hessels & van Bruggen begrijpen we dat een goed onderhouden dak essentieel is voor de bescherming van uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren technische experts zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij een vakkundige dakrenovatie.

Waarom dakrenovatie?

Een lekkend dak kan leiden tot ernstige schade aan de constructie van uw pand. Het is verleidelijk om een snelle reparatie uit te laten voeren, echter in sommige gevallen is een dakrenovatie de duurzamere en kostenefficiëntere oplossing. Uitstel kan leiden tot hogere kosten op lange termijn. Voorkom onaangename financiële verrassingen door tijdig in actie te komen.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw dak te renoveren omdat u zonnepanelen wilt laten plaatsen. Zonnepanelen hebben meestal een economische levensduur van 25 tot 30 jaar. Als u op een dak met beperkte resterende levensduur installeert, kan het zijn dat je later het dak moet vervangen terwijl de zonnepanelen nog steeds operationeel zijn. Dit kan extra kosten en ongemak meebrengen.

Ons proces van dakrenovatie

Bij Hessels & van Bruggen hanteren we een grondige aanpak voor de renovatie van een plat dak. De eerste fase is het doen van een grondige dak inspectie door onze technische experts. We maken insnijdingen om het materiaal en de isolatie onder uw dak te analyseren. Op basis van deze bevindingen bepalen we de isolatiewaarde en stellen we een nauwkeurige offerte op.

In de op maat gemaakte offerte nemen we al uw wensen mee, of het nu gaat om isolatieverbetering, de installatie van lichtkoepels of andere specifieke vereisten. Onze offertes bieden transparantie en beschrijft ons werkproces stap voor stap. Na uw akkoord gaan we op de afgesproken datum aan de slag, zodat u snel kunt genieten van een vernieuwd, betrouwbaar plat dak.

Een gesprek met onze experts

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak of heeft u specifieke vragen? Onze experts met meer dan 20 jaar ervaring staan klaar voor een vrijblijvend informatief gesprek. Voorkom verdere beschadiging en lekkages door tijdig te handelen. We adviseren u graag over de diverse opties voor uw platte dak of daken.