Hessels & van Bruggen

Over ons

Hessels & van Bruggen opereert al tientallen jaren vanuit de vestiging op de Uraniumweg 56K, door onze krachten te bundelen is in 2020 de naam Hessels & van Bruggen ontstaan. We zijn een jong bedrijf met ervaren werknemers. We hebben meer dan 20 jaar dakbedekking ervaring en werken daarom ook uiterst professioneel. Zo dragen we bij aan een ecologisch verantwoord Nederland met een klantgerichte aanpak.

Onze missie

Onze missie is om iedereen een zo hoog mogelijk wooncomfort te leveren. Dit doen we door A-klasse dak systemen te plaatsen met een hoge isolatiewaarde. Hierdoor dragen we bij aan uw optimale wooncomfort en verbeteren we de ecologische voetafdruk van uw woning.

Het team

Yorrick
Frank
Koen
Bryan
Jeroen
Hanco
Miranda
Floris
Jori
Dustin

Een keertje kennismaken?

Wilt u een keertje kennismaken? Neem dan contact op via de onderstaande knop. We hebben geschoolde werknemers die alles rondom platte daken voor u kunnen installeren of repareren. We leveren dakrenovaties, zonnepanalen, dak lekkage reparatie, nieuwbouw, dak onderhoud en dak isolatie. Uiteraard ontvangt u voordat we beginnen met de uitvoering een vrijblijvende offerte.

Eerst bekijken we de situatie en bespreken we uw wensen. Vervolgens meten we het dak op en maken foto’s. Is er een reparatie nodig? Dan doen we dit meteen. De offerte ontvangt u altijd binnen 2 weken.

Na het opstellen van de offerte bellen we binnen 24 uur voor het maken van een afspraak. Op deze manier is het overzichtelijk wanneer we langskomen. We helpen niet alleen particulieren, maar hebben ook gewerkt aan enkele bekende Amersfoortse gebouwen. Zo hebben we onder andere McDonald’s Amersfoort en Dierenpark Amersfoort geholpen met onze maatwerk dak oplossingen. Wilt u bespreken wat de opties zijn voor uw dak of heeft u met spoed reparatie nodig? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek van een van onze experts.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures