Home Diensten

Nieuwbouw

Bij het ontwikkelen van nieuwbouw krijgt u al snel te maken met eisen op het gebied van isolatiewaarde en brandveiligheid. Gebouwen worden steeds complexer en duurzamer en voor het succesvol opleveren van een dak is een juiste materiaalkeuze noodzakelijk. Op basis van een adequate materiaalkeuze en een goede werkvoorbereiding is uw dak verzekerd van uitmuntende kwaliteit. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaringen met het aanleggen van nieuwbouw daken. Wij bieden een totaaloplossing aan waarin elke facet van het dak door ons wordt uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan:
  • Lichtkoepels
  • Permanent valbeveiligingssysteem
  • Groendaken
  • Dakbestrating
  • Zonnepanelen

Neem contact met ons op voor advies

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid! Laat u informeren door een van onze experts. In een persoonlijk gesprek leggen we u uitgebreid de mogelijkheden uit en kunnen we een passende offerte maken.

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Hessels & Van Bruggen heeft klasse werk verricht! De afgelopen week hebben ze ons dak en het dak van de buren gedaan. Het was allemaal goed afgestemd op elkaar. Toen ze klaar waren konden de zonnepanelen erop. Daarna hebben ze al het grind mooi verdeeld. De vriendelijke werklui werkten zeer netjes. Ook het contact met het kantoor verliep soepel met de vaste contactpersoon Frank en er werd snel teruggebeld. Zie hier een foto van het resultaat. We bevelen dit bedrijf van harte aan!

Evert Jan Kema.