Wat vinden anderen van Hessels & van Bruggen?

Ervaringen

Ons dak was aan renovatie toe. Er lag een +/- 30 jaar oud pvc dak op en deze was aan vervanging toe. Samen met 3 buren hebben we het door Hessels & van Bruggen laten uitvoeren. Het zijn vakmensen, werken netjes en op tijd en we zijn dan ook erg tevreden met het resultaat!
Gijs Niezink
Warm aanbevolen!! Er worden goede afspraken gemaakt, ze zijn zeer professioneel, werken keihard, zowel bij hitte als in de regen, zijn beleefd, gezellig en hebben alles zeer schoon en opgeruimd achter gelaten.

Willeke van de Beek

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door het bedrijf Hessels & Van Bruggen daktechniek. Naast de professionele wijze waarop zij de dakwerkzaamheden hebben uitgevoerd, verliep de planning en communicatie op een prima wijze. Ook het tijdelijk verwijderen van de zonnepanelen en het vervolgens opnieuw plaatsen op het dak verliep soepel. De mannen die de werkzaamheden op het dak hebben uitgevoerd, zijn professioneel en makkelijk in het kontakt. Er wordt door Frank van Bruggen soepel ingespeeld op veranderende omstandigheden – soms als gevolg van een actie van een derde partij – met oog voor de klant. Bedankt allemaal!

Dhr Dillens Afrikaring te Amersfoort

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen

Goede ervaringen met dit bedrijf. Je hebt een vaste contactpersoon waardoor er veel persoonlijk aandacht is. Ze denken in oplossingen en houden zich aan hun afspraken.

Hessels & van Bruggen heeft klasse werk verricht! De afgelopen week hebben ze ons dak en het dak van de buren gedaan. Het was allemaal goed afgestemd op elkaar. Toen ze klaar waren konden de zonnepanelen erop. Daarna hebben ze al het grind mooi verdeeld. De vriendelijke werklui werkten zeer netjes. Ook het contact met het kantoor verliep soepel met de vaste contactpersoon Frank en er werd snel teruggebeld. Zie hier een foto van het resultaat. We bevelen dit bedrijf van harte aan!

Evert Jan Kema.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures