De beste in

EPDM dakbedekking Amersfoort

Contact opnemen

EPDM dakbedekking Amersfoort
nodig?

EPDM dakbedekking is in Amersfoort een van de populairste materialen om daken mee te bedekken. Dit is niet voor niets, EPDM kent namelijk een aantal grote voordelen. Een van de grootste voordelen is, is dat het op maat wordt gesneden. Dit zorgt ervoor dat het precies op uw dak past en er verder weinig aan gewerkt moet worden als het eenmaal op uw dak ligt. Dit verkleint de kans op een lekkage aanzienlijk. Doordat EPDM daken bij goed onderhoud ook nog eens tot wel 30 à 50 jaar mee kunnen, zijn ze een uitstekende keuze voor uw dak. Voorkom hoge kosten aan uw dak en vraag een vrijblijvende dak inspectie aan. Kijk rond of neem contact op!

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Hoe werkt EPDM dakbedekking in Amersfoort?

Dus u overweegt om een EPDM dakbedekking in Amersfoort te laten leggen? Als eerste stap ontvangt u een vrijblijvende dakinspectie. Een ervaren dakdekker bekijkt de situatie en bespreekt uw wensen. Heeft u schade? Als u uw dak gaat renoveren repareren wij dit gratis en ter plekke. Op basis van deze dakinspectie stellen wij een scherpe offerte op. In de offerte staan alle wensen die van tevoren met u zijn besproken, zoals eventuele dakisolatie of zonnepanelen. Ook leggen we stap voor stap uit wat de werkzaamheden zijn.

 

Ontvang een gratis dakinspectie in en rondom Amersfoort!

Voorkom hoge kosten en laat de situatie bekijken door een expert. Met meer dan 20 jaar ervaring in het dakdekkers vak adviseren en helpen we u graag. Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen. Wilt u liever gelijk een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Contact opnemen

Dakdekkers Amersfoort

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Goede ervaringen met dit bedrijf. Je hebt een vaste contactpersoon waardoor er veel persoonlijk aandacht is. Ze denken in oplossingen en houden zich aan hun afspraken.

Niels Veerman