Dakreparatie Amersfoort

Dakreparatie in Amersfoort nodig?

Schade of lekkage aan uw dak? Wacht dan niet te lang. Te lang wachten kan er juist voor zorgen dat de schade erger wordt. Schakel dus snel een dakdekker in om uw dakreparatie in Amersfoort uit te voeren. Wilt u daarnaast ook een dakrenovatie uit laten voeren? Dan rekenen we geen kosten voor de dakrenovatie. Bij nood kunnen we binnen 24 uur bij u langskomen, zodat we gelijk een tijdelijke reparatie kunnen uitvoeren. 

Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan naar het noodnummer in het menu. 

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. De beste dakdekker in Amersfoort bied dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

 

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Meer weten over dakreparaties in Amersfoort?

Wilt u weten wat we voor uw dakreparatie kunnen betekenen? Dat kan! We kunnen gratis bij u langskomen voor een inspectie. Dan kunnen we gelijk even kennismaken. Wilt u de dakreparatie koppelen met een dakrenovatie? Dan betalen wij de kosten voor de dakreparatie. 

We nemen foto’s van uw dak en meten alles goed op. Hierdoor zijn er geen verassingen bij de uitvoer. Dit wordt uiteraard gedaan door een gecertificeerde dakdekker. Op basis van de vrijblijvende inspectie stellen we een offerte op. Deze ontvangt u uiterlijk binnen 2 weken na de inspectie.

Als de offerte eenmaal binnen is, bellen we graag een dag na ontvangst nog even. Mocht u nog vragen hebben over de offerte leggen we het stappenplan nog even uit. We bellen dan ook gelijk om de uitvoer in te kunnen plannen.

Wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie of heeft u met spoed een reparatie nodig. Klik dan op de onderstaande knop.

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen