Home Diensten

Dakrenovatie

Voorkom hogere kosten door dakrenovatie

Bij elk dak heeft u wel eens last van een lekkage. Of het nu een woonhuis of een bedrijfspand is, elk dak gaat wel eens stuk. Soms volstaat een reparatie, maar in sommige gevallen is het duurzamer en goedkoper om het dak te vervangen. Als u dit te lang uitstelt dan loopt u het risico dat de constructie van het pand beschadigd en dat kan hoog oplopen in de kosten.

Hoe werkt een dakrenovatie?

Een dakrenovatie heeft als eerste fase een dakopname. De technische experts van Hessels & Van Bruggen komen op op locatie het dak inspecteren en maken ook een of meer insnijdingen. Aan de hand van de insnijding kan bepaald wat voor materiaal of isolatie er onder het huidige dak geplaatst is. Op basis van deze test kan de isolatiewaarde bepaald worden. Op basis van het rapport van onze technische experts kunnen wij een scherpe offerte maken. In de offerte worden al uw wensen meegenomen zoals isolatieverbetering, de realisatie van lichtkoepels en andere zaken. In de offerte verwerken we de bevindingen van onze experts en we beschrijven ons werkproces stap voor stap. Na akkoord van de offerte gaan wij op de afgesproken datum aan de slag. Wij voeren echter geen werkzaamheden uit met dakpannen.

Wilt u een informatief gesprek met een van onze experts?

Voorkom dat uw dak verder beschadigd of gaat lekken. Laat u informeren door een van onze experts. Wij adviseren u graag over een breed scala aan mogelijkheden voor uw dak of daken. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dat kan via deze link.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures