Dakonderhoud in Amersfoort

Vakkundig dakonderhoud in Amersfoort

Een van de eerste behoeftes van een mens is een dak boven je hoofd. Terwijl je er helemaal niet bij stil staat hoe gezond je dak is. Door weersomstandigheden kan deze namelijk schade oplopen. Een klein scheurtje kan oplopen tot een flinke lekkage als uw dak niet regelmatig wordt gecheckt. Wilt u meer weten over dakonderhoud in Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact op via de onderstaande knop of via de contactpagina.

Goed onderhoud voor een geweldig dak

Er zijn een hoop manieren waarop uw dak schade op kan lopen. Het is daarom belangrijk om regelmatig te kijken wat de status is van uw dak. Een klein gat kan tenslotte veel groter worden als het dak continu krimpt en uitzet door natuurlijke weersomstandigheden. Laat deze dan ook direct repareren. Dakonderhoud in Amersfoort is gelukkig niet zo lastig, aangezien wij dit voor u kunnen doen. Wij inspecteren uw dak vanuit het oog van een vakman, waardoor we sneller problemen kunnen opsporen. Kleine reparaties voeren wij direct uit en reinigen uw dak zorgvuldig.

Zo voorkomt u lekkages en andere narigheden. Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. Wij bieden dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

 

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren. Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Meer weten over dakonderhoud in Amersfoort?

Meer informatie nodig? Dat kan! We leggen u graag uit waarom het goed onderhouden van uw dak zo belangrijk is.

Elke tijd van het jaar brengt zo zijn risico’s mee voor uw dak. Zo kan er in de winter ijs vormen in beginnende scheurtjes op uw dak, waardoor deze verder open scheuren. Tijdens lekker weer kunnen er juist barstjes ontstaan door de aanhoudende hitte.

Een onderhoudsbeurt voor uw dak lost beiden problemen op. Dat is wel zo handig! Zo kunt u lekker genieten van uw dak boven uw hoofd. 

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen