Daklekkage in Amersfoort

Voor de beste dak oplossingen moet u bij Hessels & van Bruggen zijn, gecertificeerde dakdekkers in Amersfoort en experts op het gebied van repareren, renoveren, onderhouden en isoleren van alle platte daken. Aangezien we meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring hebben kunnen we u direct en zorgvuldig helpen met uw daklekkage in Amersfoort

Daklekkage in Amersfoort helpt:

Voorkom verdere schade; verhelp daklekkage direct!

Wanneer u een lekagge ontdekt op uw dak, dakgoten of wanneer u beginnende scheurtjes ziet, is het belangrijk om direct te handelen. Waterschade kan snel van kwaad tot erger uitlopen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten, ook al is het in veel gevallen wel verzekerd.

Ook eist de verzekeraar dat u er alles aandoet om de schade van een lekkage zoveel mogelijk te beperken. Ook daarom is het dus belangrijk om direct te handelen bij uw daklekkage in Amersfoort.

Neem daarom direct contact met ons op via de onderstaande knop of bel ons op 033 200 3193.

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. De beste dakdekker in Amersfoort bied dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

Ook wanneer u een vermoeden heeft dat er iets mis is aan het dak kunt u terecht bij Hessels & van Bruggen. Wij voeren namelijk ook inspecties uit en het jaarlijkse onderhoud. Heeft de aanvraag spoed? Bel dan het nummer bovenaan de pagina. 

Werkgebied van Hessels & van Bruggen

Door de centrale ligging van Hessels & van Bruggen kunnen we snel bij u langs komen. Zo werken we onder anderen in: Amersfoort, Almere, Baarn, Barneveld, Ede, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Veenendaal.
Dit zorgt ervoor dat we bij spoed binnen 24 bij u langs kunnen komen voor een spoedreparatie. Woont u in de buurt, maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Ook dan kunt u contact opnemen.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Daklekkage plat dak?

Ook platte daken zijn vatbaar voor daklekkages. Als er bij een plat dak geen sprake is van een goede afvoer van regenwater , is de kans groot dat er te veel water op het dak blijft liggen. Een bitumen dakbedekking is dan extra vatbaar voor schade door wisselende weersomstandigheden.

Vocht, vorst en plantengroei zorgt ervoor dat kleine scheurtjes ontstaan die door de wisselende weersomstandigheden verder uitgroeien tot vervelende daklekkages. Aan de andere kant kan een volledig uitgedroogd dakbedekking er ook voor zorgt dat er scheurtjes ontstaan die ook weer verder groeien. 

Als u dit leest is het waarschijnlijk al te laat, maar dat betekend niet dat u een daklekkage in het vervolg kan voorkomen door tijdig onderhoud te laten uitvoeren. Neem contact met ons op voor een onderhoudsplan.

24 uurs service!

Bij spoed kunnen we in de meeste gevallen binnen 24 uur bij u een spoedoperatie uitvoeren. Dit betekent dat u direct een oplossing heeft voor uw daklekkage. We komen dan op een later moment een dakrenovatie uitvoeren wanneer de schade te groot is voor een simpele reparatie.

Dit is belangrijk, want de gevolgen van uw daklekkage in Amersfoort worden groter naarmate u langer wacht. Ook de verzekeraar verwacht van u dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Doet u dit niet? Dan heeft u kans dat de verzekeraar niet meer het volledige bedrag van de reparatie uitbetaald.

Neem daarom direct contact op wanneer u gebruik wil maken van onze spoedreparatie service.

 

Lekkage? Geen tijd verliezen!

Lekkage ontdekt? Twijfel niet en neem direct actie. Onze specialisten kijken direct wat de oorzaak van de lekkage is.

Een daklekkage door een slechte waterafvoer of scheurtjes in de dakbedekking of misschien wel door een lekke leiding. Er zijn zo veel potentiële oorzaken van een daklekkage.

De schade die hierdoor ontstaan kan uitbreiden naar onderliggende muren wanneer u niet snel genoeg actie onderneemt.

Daklekkage specialisten in Amersfoort

Onze dakdekkers zijn allemaal geschoolde & gecertificeerde medewerkers. Onze specialisten onderzoeken direct de oorzaak van de daklekkage.

Zelfs wanneer u geen onderhoudscontract hebt bij ons kunnen we direct uw daklekkage verhelpen. Laat u daarna een dakrenovatie uitvoeren? Dan repareren we de daklekkage kostenloos.

Verhelp uw daklekkage in Amersfoort direct

Neem direct contact op om een van onze monteurs langs te laten komen. We voeren direct een onderzoek uit, zodat verdere schade wordt voorkomen.

Neem contact met ons op via de onderstaande knop of bel ons direct via 033 200 3193.

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen