Home Diensten

Dakisolatie

Voorkom hoge energiekosten met dakisolatie

Er gaat veel warmte verloren via het dak. Dit kan ervoor zorgen dat uw energiekosten letterlijk door het dak gaan. De manier om dit tegen te gaan is dakisolatie. Er worden dan isolatieplaten bovenop het dak gelegd, waardoor de warmte niet verloren gaat. Dan hoeft u dus minder te stoken om het lekker warm te hebben. Dit is voor bijna elk type pand gunstig. Voor nieuwbouw, een bestaand huis of een bedrijfspand. Het is in veel woonsituaties zelfs de beste isolatie optie om kosten te besparen.

Hoe werkt dakisolatie?

Alle klussen aan uw dak beginnen met een dakopname. De technische experts van Hessels & Van Bruggen komen op locatie het dak inspecteren. Op basis van deze inspectie kunnen we een scherpe offerte opstellen. Hierin worden al uw wensen besproken. In de offerte verwerken we de bevindingen van de specialisten en beschrijven we het werkproces. Na akkoord van de offerte wordt er binnen 24 uur gebeld voor een uitvoeringsafspraak. Bij uitvoering werken wij met hoogwaardige PIR-isolatieplaten of PIR afschotisolatie.

Wilt u een informatief gesprek met een van onze experts?

Voorkom dat uw energierekening nog verder oploopt. Laat u informeren door een van onze experts. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, uiteraard volledig vrijblijvend. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dat kan via deze link.

Wilt u weten hoe u de isolatie kan financieren?

Voor energiebesparende maatregelen zijn er vaak financiële hulpmiddelen beschikbaar. Lees hier wat er mogelijk is. Op deze pagina staat uitleg over subsidie en energieleningen via het warmtefonds met een uitleg hoe u hier zelf gebruik van kan maken.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures