Dakdekker spoed

Dakdekker met spoed nodig?

Indien u waterschade aan uw dak heeft, is het van belang dat u snel handelt. Bij dakschade is tijd van essentieel belang om verdere schade te voorkomen. Indien u in regio Amersfoort woont, kunt u er bij Hessels & Van Brugge op rekenen dat we binnen 24 uur langskomen. Woont u verder weg, dan doen we ons best om zo snel mogelijk langs te komen.

Kiest u ervoor om langer te wachten, dan kan de schade aan uw woning erg oplopen. Hierdoor lopen de kosten ook op. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Bij Hessels & Van Brugge kunt u rekenen op snelle en professionele service.

Dakdekker voor spoedklus

Bij waterschade aan uw dak werkt tijd in uw nadeel. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij waterschade aan uw dak, bel een dakdekker voor een spoedklus. Zo weet u zeker dat de schade aan uw woning beperkt blijft. Het is beter om ons langs te laten komen voor een kleine lek dan op het moment dat uw woning onder water staat. Binnen een kwestie van tijd staat er een vakkundige dakdekker bij u op de stoep.

Onze dakdekkers zullen ter plekke de oorzaak van de daklekkage vinden en deze direct repareren. Elke dag dat u langer wacht, wordt de schade groter. Een afspraak maken voor een spoedklus is daarom de beste keuze. Zo weten we zeker dat de waterschade aan uw woning beperkt blijft.

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. De beste dakdekker in Barneveld bied dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

 

Werkgebied van Hessels & van Bruggen

Door de centrale ligging van Hessels & van Bruggen kunnen we snel bij u langs komen. Zo werken we onder anderen in: Amersfoort, Almere, Baarn, Barneveld, Ede, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Veenendaal.
Dit zorgt ervoor dat we bij spoed binnen 24 bij u langs kunnen komen voor een spoedreparatie. Woont u in de buurt, maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Ook dan kunt u contact opnemen.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Gratis dak inspectie

Daken hebben inspectie en periodiek onderhoud nodig. Hierdoor blijft uw dak van goede kwaliteit en wordt de levensduur van uw dak langer. Indien u twijfelt over de kwaliteit van uw dak of benieuwd bent naar de levensduur van uw dak, dan kunt u gebruik maken van onze gratis dak inspectie service. Hierbij inspecteren onze dakdekkers de kwaliteit van uw dak en kunnen we u van gratis advies voorzien. Wel zo handig als u precies weet waar u aan toe bent. Ook wanneer u een dakker met spoed nodig hebt, zullen we geen kosten in rekening brengen voor de dak inspectie.

Gratis dak reparatie bij dakrenovatie

Elke dakreparatie is anders en hierdoor kunnen de kosten variëren. Een volledige dakrenovatie brengt hogere kosten met zich mee dan een klein lek dat binnen een uur gedicht is. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat we uw dak repareren. Mocht na het uitvoeren van een dakreparatie nou blijken dat uw hele dak toch moet worden gerenoveerd, dan brengen we geen kosten in rekening voor de eerdere dakreparatie.

Meer weten over dakdekker spoedklussen?

Meer informatie nodig? Dat kan! We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie. Dan kunnen we gelijk even kennis maken.

We bekijken dan de situatie en bespreken uw wensen. Een ervaren en gecertificeerde dakdekker komt langs om foto’s te maken en om het dak op te meten. Heeft u schade en wilt u uw dak renoveren? Dan repareren we de schade voor niks.

Wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie of heeft u met spoed een reparatie nodig. Klik dan op de onderstaande knop.

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen