Gecertificeerd

Dakdekker Leusden

Contact opnemen

Dakdekker Leusden

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Leusden? Met meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring zijn wij er zeker van u te kunnen helpen. Hessels & van Bruggen kan u helpen met alle dakbedekkingen voor uw platte dak. Heeft u interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

We leveren een compleet pakket voor al uw dak werkzaamheden; onderhoud, renovatie en nieuwbouw. We opereren vanuit ons hoofdkwartier in Amersfoort, waardoor er altijd snel iemand bij u langs kan in Leusden. Een ervaren vakman kan voor u een inspectie uitvoeren, zodat u niet tegen verassingen aanloopt.

U ontvangt maatwerk advies voor maatwerk dak oplossingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kijk rond of neem contact op! 

Waarom Hessels & van Bruggen

Als u een dakdekker in Leusden zoekt kan Hessels & van Bruggen u verder helpen. We hebben alle expertise in huis om te adviseren en om de klus succesvol af te ronden. Onze kracht ligt bij onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring, uitsluitend gediplomeerde vakmensen . Ook verwerken we uitsluitend hoogwaardige producten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak altijd in optimale conditie verkeerd. Wij bieden dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Werkgebied van Hessels & van Bruggen

Door de centrale ligging van Hessels & van Bruggen kunnen we snel bij u langs komen. Zo werken we onder anderen in: Amersfoort, Almere, Baarn, Barneveld, Ede, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Veenendaal.
Dit zorgt ervoor dat we bij spoed binnen 24 bij u langs kunnen komen voor een spoedreparatie. Woont u in de buurt, maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Ook dan kunt u contact opnemen.

Hoe gaan we te werk?

Als eerste stap worden uw wensen besproken en gaat een ervaren dakdekker bij u langs in Leusden. Onze vakman beoordeelt de situatie en stelt op basis van de inspectie een vrijblijvende offerte op. Na het opstellen van de offerte wordt u binnen 24 uur gebeld. Op de offerte wordt uitgelegd wat de werkzaamheden zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan via de onderstaande knop.

 

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Goede ervaringen met dit bedrijf. Je hebt een vaste contactpersoon waardoor er veel persoonlijk aandacht is. Ze denken in oplossingen en houden zich aan hun afspraken.

Niels Veerman