Dakdekker in Houten

Heeft u dakonderhoud nodig? Is de huidige dakbedekking aan vervanging toe? Of wilt u misschien zonnepanelen laten plaatsen? Voor dit soort klussen heeft u een ervaren en vakkundige dakdekker nodig. Kies dus voor een goede dakdekker in Houten en voorkom complicaties.

Dakdekker in Houten nodig?

Soms zit het even niet mee. Er gaat iets kapot aan uw dak of het is toe aan vervanging. U bent er liever niet te veel mee bezig, maar het moet wel gedaan worden. In dit geval heeft u een dakdekker in Houten nodig.

Hessels & van Bruggen hebben meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring. Vanuit ons kantoor in Amersfoort kunnen we bij spoed binnen 24 uur bij u langskomen. Dat is wel zo fijn wanneer u een reparatie nodig heeft.

Elke klus begint bij een dak inspectie en elke dak inspectie is gratis. U Bent dan ook niet verplicht om een dienst af te nemen, wel zullen wij een advies doen betreft de vervolgstappen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Gratis dak reparatie

Wanneer u gebruik maakt van een aanvullende dienst, zoals dakrenovatie of dakisolatie, is de dakreparatie gratis. Dit is wel zo fijn wanneer u met spoed een reparatie nodig heeft. Vaak is een dak met een lekkage namelijk al toe aan vervanging, aangezien een lekkage niet ineens onstaat. Of dit daadwerkelijk zo is kunnen we ook bepalen tijdens de reparatie. Neem contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. De beste dakdekker in Houten biedt dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

U wilt natuurlijk voorkomen dat uw dak een scheurtje krijgt die daarna uitgroeit tot een lekkage. Soms zijn deze kleine scheurtje zo klein dat u ze niet direct ziet. Ze zijn dan ook niet altijd goed te herkennen, maar kunnen al snel grote problemen opleveren. Om deze reden bieden we dan ook het jaarlijkse onderhoud aan. Uw dak wordt dan gereinigd en geinspecteerd. Wilt u liever niet direct al ergens aan verbonden zijn? Dan kunnen we natuurlijk ook problemen opsporen tijden een gratis dakinspectie. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden. 

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren. Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Meer weten over dakdekkers in Houten?

Hessels & van Bruggen doet aan dakrenovatie, nieuwbouw, dakellage reparatie, dakonderhoud, dakisolatie en de plaatsing van zonnepanelen. Elk project is anders. Wilt u weten wat u kunt verwachten bij uw klus? Neem dan contact op voor een vrijblijvende inspectie

We bekijken en documenteren de status van uw dak om zo tot een passende offerte te komen die aansluit aan uw wensen. Dit wordt uiteraard enkel gedaan door een gecertificeerde dakdekker die zelf ook de klus zou kunnen uitvoeren. 

Op basis van de vrijblijvende inspectie stellen we een offerte op. Deze ontvangt u uiterlijk binnen 2 weken na de inspectie.

Als de offerte eenmaal binnen is, bellen we graag een dag na ontvangst nog even. Mocht u nog vragen hebben over de offerte leggen we het stappenplan nog even uit. 

Op deze manier krijgt u nooit te maken met onverwachte bijkomende kosten. Dat is wel zo fijn bij een investering omtrent uw woning. Altijd 100% transparant en 100% klantgericht. Dat is Hessels & van Bruggen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via de onderstaande knop.

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen