Dakdekker in Bussum

U heeft al meer dan genoeg dingen waar u uzelf druk over moet maken. Uw dak heeft u daar liever niet bij. Zoekt u een dakdekker in Bussum? Dan biedt Hessels & van Bruggen de oplossing. Hessels & van Bruggen hebben al meer dan 20 jaar dakdekkerservaring, hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een goede service. Voor spoed kunnen we binnen 24 uur bij u langs komen voor een spoedreparatie. Dus heeft u een dakdekker in Bussum nodig? Neem dan contact op.

Dakdekker in Bussum nodig?

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het zorgt ervoor dat de rest van uw woning wordt beschermd tegen de elementen. Dit merk je dan ook direct als het dit niet meer doet.  De zware regen lekt door uw dak heen en beschadigd uw muren. Dit klinkt als een groot risico, maar gelukkig valt dat wel mee wanneer u tijdig onderhoud of waar nodig renovatie laat uitvoeren.

Wanneer u eens of tweemaal per jaar onderhoud laat uitvoeren, verkleint u de kans dat een klein scheurtje verder uitscheurt tot een grote lekkage. In de regio Bussum en omstreken hebben we dan ook al meerdere dakproblemen verholpen, bijvoorbeeld in de Bijsteren wijk. Dus wanneer u een dakdekker in Bussum nodig heeft, kunt u ons contacteren.

Hessels & van Bruggen hebben al meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring. Vanuit ons kantoor in Amersfoort kunnen we bij spoed binnen 24 uur bij u langskomen. Dat is wel zo fijn wanneer u een reparatie nodig heeft.

Dit begint, net als al onze intakes, met een gratis dakinspectie. Tijdens deze inspectie bekijken we de situatie en bespreken we uw wensen. Als er schade is, kunnen we direct een spoedreparatie uitvoeren. Deze reparatie is gratis wanneer u ook een andere dienst afneemt.

U wilt er liever niet te veel mee bezig zijn en dat hoeft gelukkig ook niet. Neem contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen in een duidelijke offerte.

Gratis dak reparatie

Een spoedreparatie is dus gratis wanneer u een aanvullende dienst afneemt. Hier hoeft u verder niks voor te doen, dit nemen wij mee in onze offerte. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer er dusdanig veel schade is aan uw dakbedekking, dat de kans groot is dat het nog eens misgaat. Dan is het handiger om de dakbedekking opnieuw te laten leggen.

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker die uw dak kan reinigen, dak isolatie kan plaatsen of uw lekkage kan repareren, dan kunnen wij u helpen. Altijd een passende oplossing met de beste dakdekker in Bussum.

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

U wilt natuurlijk dat de schade aan uw dak zo snel mogelijk verholpen wordt, maar voorkomen is beter dan genezen. Een scheurtje ziet een ervaren dakdekker vaak al ver van tevoren ontstaan, al voordat het een probleem is. Wanneer deze scheurtjes niet worden verholpen, kunnen ze door veranderende weersomstandigheden steeds groter worden. 

Om deze reden bieden we ook jaarlijks onderhoud aan. Uw dak wordt jaarlijks geinspecteerd, gereinigd en er is altijd iemand die ervoor zorgt dat de kleine probleempjes op uw dak geen grote problemen worden. Dan hoeft u er gelukkig niet meer mee bezig te zijn, dat is wel zo prettig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis inspectie.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren. Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Werkgebied van Hessels & van Bruggen

Door de centrale ligging van Hessels & van Bruggen kunnen we snel bij u langs komen. Zo werken we onder anderen in: Amersfoort, Almere, Baarn, Barneveld, Ede, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Veenendaal.
Dit zorgt ervoor dat we bij spoed binnen 24 bij u langs kunnen komen voor een spoedreparatie. Woont u in de buurt, maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Ook dan kunt u contact opnemen.

Meer weten over dakdekkers in Bussum?

Meer weten? We snappen dat er veel komt kijken bij een dakrenovatie en dat u eerst meer informatie nodig heeft. 

Hessels & van Bruggen doet aan dakrenovatie, nieuwbouw, daklekkage reparatie, dakonderhoud, dakisolatie en de plaatsing van zonnepanelen. Elke situatie is anders, dus we komen graag even langs.

Wanneer u meer wilt weten over dakdekkers in Bussum en wat we voor u kunnen betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de oranje knop. 

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen