Dakdekker Amersfoort-Noord

Dakdekker Amersfoort-Noord

Heeft u daklekkage, of behoefte aan betere dakisolatie? Hessels & Van Bruggen zijn dé specialisten in regio Amersfoort op het gebied van dakbedekking. Ons bedrijf is een begrip in Amersfoort. We bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten en onze kwaliteitsservice vindt haar kracht in jarenlange ervaring. Op zoek naar een dakdekker in Hoogland, Nieuwland of in Amersfoort Vathorst? Hessels & Van Bruggen is uw betrouwbare partner!

Onze specialiteiten zijn dakrenovatie, dakonderhoud, daklekkage en het bedekken van nieuwbouwprojecten. Daarnaast kunt u bij Hessels & van Bruggen ook terecht voor dakinspectie en dakonderhoud.

Heeft u interesse in zonnepanelen? We werken samen met Mobisolar B.V. Dankzij onze samenwerking kunt besparen op totaal- en installatiekosten.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker in Amersfoort-Vathorst of Nieuwland nodig?

Hessels & Van Brugge heeft meerdere specialiteiten. Dakrenovatie is een van de belangrijkste. Elk dak is op den duur toe aan vervanging. In sommige gevallen repareren we daken, in andere gevallen is het goedkoper om een dak in zijn geheel te vervangen. We stellen dit vast aan de hand van een dakinspectie.

Uit de inspectie kan ook blijken dat uw dak simpelweg aan onderhoud toe is. Door periodiek onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoudsronde kunnen we verschillende acties ondernemen. Dit kunnen kleine reparaties zijn, een grondige reiniging of een visuele inspectie.

Indien u last heeft van lekkage, dan is het van belang dat u snel handelt. Water kan snel verspreiden en niemand wil in een natte woning zitten. Heeft u een dakdekker nodig in regio Hoogland, Nieuwland of in Vathorst? Met onze 24-uursservice garanderen wij dat een van onze monteurs binnen een dag op de stoep staat. Het lek zal meteen gelokaliseerd en gerepareerd worden om verdere schade te voorkomen.

Om verdere schade te voorkomen, is het van belang dat het lek zo snel mogelijk wordt gedicht. Wacht u te lang, dan kunnen de kosten oplopen.

Waarom kiezen voor HVB?

In Amersfoort is HVB al jaren een begrip. Vele klanten in Hoogland, Nieuwland en Vathorst gingen maakten al gebruik van onze diensten. Ons team bestaat uit tien professionele vakmensen, dakdekkers waarvan het merendeel al jaren ervaring heeft in de daktechniek. Als bedrijf opereert HVB al tientallen jaren in Amersfoort, waardoor we uitgebreide kennis en ervaring hebben met dakbedekking. 

Onze klanten spreken met lof en tevredenheid over onze geleverde diensten. We bouwen een persoonlijke band met elke klant en rusten niet voor uw probleem is opgelost. Met onze 24-uursservice weet u zeker dat er binnen een dag een monteur op de stoep staat.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Werkgebied van Hessels & van Bruggen

Door de centrale ligging van Hessels & van Bruggen kunnen we snel bij u langs komen. Zo werken we onder anderen in: Amersfoort, Almere, Baarn, Barneveld, Ede, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Veenendaal.
Dit zorgt ervoor dat we bij spoed binnen 24 bij u langs kunnen komen voor een spoedreparatie. Woont u in de buurt, maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Ook dan kunt u contact opnemen.

Gratis dakinspectie

Of uw dak zich nu boven een bedrijfspand of woning bevindt, er is altijd onderhoud nodig. Zo blijft uw dak van goede kwaliteit en wordt de levensduur langer. Twijfelt u over de staat van uw dak, of bent u benieuwd naar de levensduur? Maak dan gebruik van de gratis dakinspectie service. Onze monteurs komen langs om uw dak te inspecteren en om u van gratis advies te voorzien. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Onze dakinspectie is gratis voor iedereen. Of u nu een dakdekker in Kattenbroek of Nieuwland nodig heeft, of net buiten Vathorst: van onze gratis service kunt u te allen tijde gebruik maken.

Gratis dakreparatie bij dakrenovatie

Geen enkele dakreparatie is hetzelfde. Afhankelijk van de reparatie, kunnen de kosten per klant verschillen. De kosten bij een volledige dakreparatie zijn hoger dan bij een kleine lekkage.

Indien wij een dakreparatie uitvoeren en na afloop blijkt dat uw dak toch gerenoveerd dient te worden, dan krijgt u de eerdere dakreparatie gratis. We brengen dan geen kosten in rekening voor de uitgevoerde reparatie.

Wat doet een dakdekker?

Meer informatie over wat dakdekkers onder andere doen (denk aan jaarlijks onderhoud, dakreparatie, isolatie, renovatie en advies)

Het ligt voor de hand: een dakdekker zorgt voor sterke daken. Zowel bij woningen als bij bedrijfspanden. Bestaande klanten in o.a. Hoogland en Nieuwland maken jaarlijks gebruik van de onderhoudsservice. Als klant van Hessels & Van Brugge kunt u kiezen voor jaarlijks onderhoud, zodat uw dak in optimale staat blijft. Indien uw dak aan vervanging toe is, dan kunt u kiezen voor dakrenovatie.

Ook zorgen onze dakdekkers voor isolatie, om waterlekken te voorkomen. En voor het geval u twijfelt wat voor dienst u nodig heeft, kunnen onze dakdekkers ook voorzien in persoonlijk advies.

Jaarlijks onderhoud nodig in Hoogland of Nieuwland?

Korte uitleg over de noodzaak van jaarlijks onderhoud en dat wij dit ook aanbieden. Jaarlijks onderhoud voorkomt verrassingen en beschermt uw dak. 

Mocht u zich afvragen of jaarlijks onderhoud nodig is, dan is het antwoord ja. Door uw dak jaarlijks te laten controleren en inspecteren, kunnen wij schade en reparaties tijdig constateren. Door uw dak één keer per jaar te laten inspecteren, kunt u verrassingen voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen. 

Meer weten?

Benieuwd naar onze diensten en naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken. 

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen