Dakdekker Almere

Voor de beste dakoplossingen moet u bij Hessels & van Bruggen zijn, gecertificeerde dakdekkers in Almere en experts op het gebied van repareren, renoveren, onderhouden en isoleren van alle platte daken. We nemen opdrachten aan van zowel particulieren als voor bedrijven. Onze specialisten in Almere zijn enorm trots op hun meer dan 20 jaren aan dakdekkers ervaring. 

Dakdekker in Almere nodig?

U ontkomt er niet aan, soms is er helaas een reparatie nodig aan het dak. Wellicht wilt u dit voorkomen door het dak nu al te renoveren? Of misschien heeft u een irritante lekkage waar u vanaf wilt. Dan heeft u een dakdekker in Almere nodig. Hessels & van Bruggen hebben meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring. Vanuit ons kantoor in Amersfoort kunnen we bij spoed binnen 24 uur bij u langskomen. Dat is wel zo fijn wanneer u een reparatie nodig heeft.

Een dakreparatie is tevens gratis wanneer u dit combineert met een dakrenovatie. We kunnen u dan ook helpen met onder andere dak onderhoud, -reparatie en -renovatie. Dit doen we al enige tijd in Amersfoort en sinds kort ook in Almere . Dus bent u opzoek naar een dakdekker in Almere? Neem dan contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. De beste dakdekker in Almere bied dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

Ook wanneer u een vermoeden heeft dat er iets mis is aan het dak kunt u terecht bij Hessels & van Bruggen. Wij voeren namelijk ook inspecties uit en het jaarlijkse onderhoud. Wilt u een offerte aanvragen? Dan komen we vrijblijvend bij u langs en krijgt u binnen 2 weken een offerte.

Werkgebied van Hessels & van Bruggen

Door de centrale ligging van Hessels & van Bruggen kunnen we snel bij u langs komen. Zo werken we onder anderen in: Amersfoort, Almere, Baarn, Barneveld, Ede, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Veenendaal.
Dit zorgt ervoor dat we bij spoed binnen 24 bij u langs kunnen komen voor een spoedreparatie. Woont u in de buurt, maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Ook dan kunt u contact opnemen.

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Meer weten over dakdekkers in Almere?

Hessels & van Bruggen hechten waarde aan duidelijkheid. Elk misverstand kan worden opgelost voordat het er is. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie. Dan kunnen we gelijk even kennis maken.

We nemen foto’s van uw dak en meten alles goed op. Hierdoor zijn er geen verassingen bij de uitvoer. Dit wordt uiteraard gedaan door een gecertificeerde dakdekker. Op basis van de vrijblijvende inspectie stellen we een offerte op. Deze ontvangt u uiterlijk binnen 2 weken na de inspectie.

Als de offerte eenmaal binnen is, bellen we graag een dag na ontvangst nog even. Mocht u nog vragen hebben over de offerte leggen we het stappenplan nog even uit. We bellen dan ook gelijk om de uitvoer in te kunnen plannen.

Op deze manier krijgt u nooit te maken met een financiële tegenvaller. Dat is wel zo fijn bij een investering omtrent uw woning. Altijd 100% transparant en 100% klantgericht. Dat is Hessels & van Bruggen. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via de onderstaande knop. 

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen