Dak lekkage repareren

Dak lekkage laten repareren?

Heeft u last van dak lekkage? Dan is het van groot belang dat hier snel naar gekeken wordt. Water en lekkage kunnen veel schade aanrichten bij uw woning. Hoe sneller u erbij bent, hoe sneller wij de schade kunnen beperken. Woont u in omgeving Amersfoort? Dan kunnen we binnen 24 uur langskomen om de dak lekkage te repareren. Indien u verder weg woont, dan doen we ons best om zo snel mogelijk bij u langs te komen.

Indien u niet snel handelt, kan de schade aan uw woning groot zijn. Hierdoor lopen de kosten ook hoger op. Bij Hessels & Van Bruggen kunt u erop rekenen dat we u van snelle en professionele service voorzien.

De oorzaken van een dak lekkage

Waterschade en dak lekkage kunnen veel schade aanrichten. Het is daarom van belang dat uw woning zo snel mogelijk wordt bekeken door ervaren dakdekkers. Allereerst moet de oorzaak van de dak lekkage worden gevonden. Dak lekkage kan meerdere oorzaken hebben. Zo zou het kunnen dat uw dakbedekking oud is en het water niet goed tegenhoudt. Hierdoor ontstaan lekken in uw woning.

Wat bij dak lekkage ook vaak voorkomt, is dat het water op het dak niet goed weg kan. Als het water niet goed wordt afgevoerd, ontstaat er kans op lekken. In sommige gevallen zitten de dakgoten verstopt, hierdoor kan ook dak lekkage ontstaan.

Wat de oorzaak ook is, een oplossing is er vrijwel altijd. Mits u snel handelt, zodat niet het hele dak hoeft te worden vervangen.

Gevolgen van een dak lekkage

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een dak lekkage moet zo snel mogelijk worden gerepareerd om verdere schade te beperken. Waterschade en dak lekkage kunnen veel schade aanrichten, en vervelend hoge kosten als er niet tijdig wordt gerepareerd. Indien uw woning hout bevat – en dat doen veel woningen – kan water ervoor zorgen dat er houtrot ontstaat. Hierdoor kan de dakconstructie verzwakken en ook de algehele stevigheid van uw huis. De schade die hierdoor kan ontstaan, is enorm.

Daarnaast kan water verder verspreiden in uw woning en verdere schade toebrengen. Denk aan vochtige plekken op de muren, of schade aan uw laminaat of parket. In wat voor huis u ook woont, dak lekkage kan altijd schade toebrengen. Het is aan ons om deze zo veel mogelijk te beperken en uw dak te repareren.

Waarom kiezen voor Hessels & van Bruggen?

Wilt u uw dak reinigen, dak isolatie plaatsen, heeft u dak lekkage of wilt u iets anders veranderen aan uw dak? Dan kunnen wij u helpen met een passende oplossing. De beste dakdekker in Amersfoort biedt dan ook:

  • Meer dan 20 jaar dakdekkers ervaring
  • Een uiterst professionele en veilige werkwijze
  • 10 jaars fabrieksgarantie
  • Een 99% klanttevredenheid
  • Altijd A-merken
  • Gratis spoedreparaties bij dakrenovaties

 

Aan de slag dakdekkersbedrijf in regio amersfoort?

Wij hebben beschikbare vacatures!

Ben je een gedreven en leergierig persoon die graag buiten wilt werken? En zou je met een leuk team de mooiste daken willen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat als leerling dakdekker mee met een leermeester/voorman, en jullie gaan samen op pad om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk onze vacatures

Dakrenovatie

Is uw dak beschadigd of heeft u last van een lekkage? Onze experts helpen u graag verder.

Verder lezen

Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een partij voor de aanleg van daken?

Verder lezen

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Onze vakmannen helpen u graag verder.

Verder lezen

Dakonderhoud

Bent u zoekende naar een bedrijf voor uw periodieke dakonderhoud? Wij helpen u graag verder.

Verder lezen

Spoeddienst bij een dak lekkage

Wacht niet te lang bij het constateren of maar het vermoeden van dak lekkage. U bent beter af door ons langs te laten komen bij vals alarm, dan dat u niet op tijd handelt. Op het moment dat u langer wacht, geeft u het water en de dak lekkage meer tijd om verdere schade aan uw woning toe te brengen. Hierdoor snijdt u uzelf in de vingers, want enerzijds worden de kosten hoger en anderzijds wordt de schade lastiger te repareren.

Gelukkig biedt Hessels & Van Bruggen een 24/7 spoedservice. Met onze spoedservice bent u ervan verzekerd dat er binnen een dag een vakkundige dakdekker bij u op het dak staat. Onze dakdekkers en monteurs zijn vakkundige professionals met veel ervaring. Onze vakmannen vinden de oorzaak van de dak lekkage en zullen de lekkage meteen repareren om verdere schade aan uw woning te voorkomen.

In sommige gevallen kunnen onze monteurs vaststellen dat uw dakbedekking aan vervanging toe is. In dat geval voeren we een noodreparatie uit en zullen we u van verder advies voorzien. Een ding is zeker: u kunt op vakkundige en professionele service rekenen.

Kosten van een dak lekkage

We zorgen er te allen tijde voor dat uw dak lekkage wordt gerepareerd. Afhankelijk van de situatie, kunnen de kosten variëren. Dit is afhankelijk van de schade die de dak lekkage al heeft opgedaan op het moment dat we bij u op de stoep staan. U kunt zich voorstellen dat de kosten lager zijn op het moment dat we het lek kunnen dichten, in vergelijking met een volledig nieuwe dakrenovatie.

Indien we uw dak lekkage hebben gerepareerd en achteraf blijkt dat u toch een volledig nieuwe dakrenovatie nodig heeft, dan brengen we geen kosten in rekening voor de dak reparatie. We zijn altijd transparant over de kosten en over het renovatieproces. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers?

Top ervaring met dit bedrijf! Na 5 verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad, hebben jullie ons ‘mysterie’ vorige week eindelijk opgelost (met veel vriendelijkheid en een lach ondanks de regen)!! Bedankt!!

Loes Winkelmolen